Het Team

teamfoto
Tijdens schooljaar 2018-2019 is de groepsbezetting door de leerkrachten als volgt: 

Groep
 
Personen  
 
Werkdagen
 
1a - 2a

Ellen Hamacher                                      Franco Ackermans

maandag t/m vrijdagochtend, behalve donderdagmiddag
donderdagmiddag

1b - 2b
 
Marie-Jeanne Fouarge
Renate Goessens
maandag en dinsdag
woensdag, donderdag en vrijdagochtend

3

Rian Boon-Thijssens                             Tineke Nelissen

maandag, dinsdag en vrijdagochtend
woensdag en donderdag


4

Anne-Marie Homberg
Gonny Pinckers

maandag, dinsdag 1 v/d 3 en woensdag
dinsdag 2 v/d 3, donderdag en vrijdagochtend

5

Franco Ackermans                                      Jordy Puts

maandag
dinsdag t/m vrijdag

6


Corina Jonker 
maandag t/m vrijdag
 
7 - 8

 
Armand van der Sleen maandag t/m vrijdag
     
     
Ondersteuning  1 t/m 8 Anita Bjelik maandag t/m vrijdag
Ontwikkeling Thematisch werken 2.0
in combinatie met ICT en Techniek
   
Ellen Hamacher vrijdagmiddag
Gonny Pinckers vrijdagmiddag

Schoolleider


Karien Schaffrath                                        Eefje de Wever


vrijdag tot 1 okt '18                                                  maandag, woensdag 1 dagdeel en vrijdag

Managementteamlid

Manon Ackermans

dinsdag en vrijdag

IB

Nancy Hendriks

dinsdag, donderdag en vrijdag

Conciërge
Anita Bjelik
maandag t/m vrijdag

Administratieve ondersteuning

Annie Bastings

dinsdag (1 keer per 14 dagen)

 Even voorstellen...

 
  

Ik ben Anne-Marie Homberg en werk sinds schooljaar 2013-2014 op basisschool "Op de 10 Bunder". Ik ben getrouwd met Bart en samen hebben we twee zoontjes (Lars en Bram). Ik ben geboren en opgegroeid in Winschoten (provincie Groningen). Ik heb de PABO gedaan in Groningen en nadat ik was afgestudeerd ben ik verhuisd naar Zuid-Limburg om te gaan samenwonen, eerst in Cadier en Keer en daarna in Sibbe.
De eerste drie jaar heb ik veel vervangen op verschillende scholen van groep 1 tot en met groep 8. Daarna heb ik 6 jaar in Margraten gewerkt in groep 3 en 2013-2014 ben ik dus werkzaam in Wijlre. In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig, ik speel klarinet bij de harmonie in Sibbe en zing bij het gospelkoor in Hulsberg.

 

 
 

Ik ben Armand van der Sleen en sinds 1998 werkzaam aan Basisschool "Op de 10 Bunder", te Wijlre.
Het werken met kinderen is toch iets fijns. Heerlijk als kinderen je 's morgens al verwelkomen. Daar doe je het toch allemaal voor. Ik heb in de loop van de jaren diverse groepen gehad. Groep 3 t/m 8. De laatste jaren voornamelijk groep 7 en 8. Iedere groep heeft zijn mooie kanten, maar mijn voorkeur ligt dan ook meer in de bovenbouw. Vakgebieden als geschiedenis en aardrijkskunde die verpakt zitten binnen het thematisch werken zijn mijn lievelingsvakken. Mijn passie op school ligt op het sociaal-emotioneel vlak. Het veilig voelen, prettig vinden in de groep en op school. Het versterken van het groepsproces. Een veilig klimaat is een voorwaarde voor een doorgaande ontwikkeling.
Verder ben ik vader van 2 dochters. Mijn hobby's zijn met name diverse sporten. Voetbal, fitness en rennen. Heerlijk om even nieuwe energie op te doen.
Verder heb ik 1 grote wens en dat is: samen met mijn 2 dochters gezond, gelukkig en in vrede te leven en dat wens ik eenieder toe.

 
 

Mijn naam is Ellen Hamacher-van Dijk. Ik ben getrouwd met Hay en ben de trotse moeder van Anke en Veerle.
Ik heb na de HAVO, de Pabo in 1988 afgerond en ben na vele rondzwervingen in Gronsveld op de St. Martinus beland (ook een Kom-Lerenschool). Hier heb ik 12 jaar vooral met kleuters gewerkt.
In augustus 2006 ben ik gewisseld van werkplek en terecht gekomen bij "Op de 10 Bunder". Ik ben werkzaam in groep 1/2. Ik doe dat met veel plezier en ik geniet elke dag weer van de ontdekkingen en leermomenten van de kinderen.
In mijn vrije tijd ben ik bezig met mijn Golden Retrievers en rijd ik graag paard samen met mijn dochters. Ik geniet van het leven en een dag is eigenlijk te kort.

 
 

Mijn naam is Nancy Hendriks. Ik woon in Landgraaf, samen met mijn man Marc en onze zoontjes Sven en Niels. Ik ben 14 jaar werkzaam geweest op MBS de Poort te Maastricht: als leerkracht van de groepen 1 t/m 5, zorgcoördinator, RT-er, rugzakbegeleider, IB-er onderbouw en IB-er VVE.
Per augustus 2015 heb ik de overstap mogen maken naar BS Op de 10 Bunder, om hier als Intern Begeleider 3 dagen per week te gaan werken in een prachtige school. Als IB-er volg ik de ontwikkeling van de leerlingen middels klassenbezoeken, groepsplannen, leerlingdossiers en groepsbesprekingen met de leerkrachten. In alles wat ik doe, staan de onderwijsbehoeften van de leerlingen centraal. In mijn taak als IB-er ga ik dan ook altijd op zoek naar de factoren die van invloed zijn op deze behoeften. Samen met de leerkracht, ouders en het kind zelf bereiken we immers het meest!
In mijn vrije tijd gaan we er graag op uit met onze jongens. Samen fietsen, wandelen, spelletjes spelen, zwemmen en 1 keer per jaar skiën.

 franco

Hallo, ik ben meester Franco. Dit schooljaar werk ik niet alleen als muziekleraar, maar ook als kleutermeester. De eerste dagen zitten erop en ik vind het heel leuk. Maar ik ga ook weer met veel plezier muzieklessen geven. En op de andere school heb ik groep 8. 

Onderwijs… elke dag anders! 

 
 

Mijn naam is Gertie Kicken-Sleijpen, geboren en getogen in Wijlre, getrouwd met Jan.
Samen hebben we twee zonen Stef en Mathijs en sinds 2012  kleindochter Saar.
Na het behalen van het diploma aan de Pedagogische Academie (1976) begon mijn loopbaan met vervangingen aan diverse scholen. In 1977 werd ik als fulltime leerkracht benoemd aan de basisschool Op de Tien Bunder. Na de geboorten van onze zonen ben ik een aantal jaren  als moeder thuis geweest.
Vanaf 1990 ben ik weer begonnen als vervangster aan de basisschool in Wijlre en sinds 2008  aan de basisschool Maurice Rose te Margraten.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om zelf kaarten te maken, te tuinieren en tijdens vakanties grote steden te bezoeken.
Het is nog altijd fijn om met kinderen uit verschillende groepen te werken. 

  

 Ik ben juf Gonny. Ik ben getrouwd met Armand en we zijn de trotse ouders van onze 2 dochters Imke en Anke.
We wonen in Margraten. In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om te tuinieren, te wandelen en te zwemmen.
In 2000 was ik met mijn PABO studiegenoten de 1e lichting van de nieuwe eeuw…
Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest op de basisschool in Eckelrade waar ik de groepen 7-8 en 6-7-8 beide 4 jaar onder mijn hoede heb gehad, werk ik sinds aug. 2008 op deze school in Wijlre.
Ik hoop hier nog jaren met heel veel plezier te mogen werken en mijn steentje bij te kunnen dragen aan de basis van de toekomst! 

 

 

 

  

 

 

Mijn naam is Karien Schaffrath en ben werkzaam als schoolleider aan basisschool "Op de 10 Bunder" te Wijlre en basisschool "Maurice Rose" te Margraten.
Al heel jong had ik een wens en dat was juffrouw worden. Gelukkig is deze wens al lang geleden uitgekomen. In het onderwijs werk ik al vanaf 1978 en ben in mei 1979 in Wijlre aan de toenmalige kleuterschool begonnen. Het werk als kleuterleidster was zeer inspirerend en elke dag anders. In 1994 werd ik benoemd tot adjunct- directeur aan onze school. Vervolgens vanuit verbondenheid met de leerlingen die op de een of andere manier meer zorg nodig hadden dan de reguliere leerlingen aan de taak als intern begeleider begonnen. Deze taak was zeer boeiend richting leerlingen, leerkrachten en ouders.
In augustus 2003 werd ik benoemd tot schoolleider aan onze school en vanaf schooljaar 2007-2008 schoolleider van het cluster Wijlre/Margraten. In deze functie werk ik vanaf augustus 2007 met veel plezier. Leerlingen, leerkrachten en ouders blijven mij veel inspiratie geven en constant boeien.
Het is heel belangrijk dat de leerlingen en de leerkrachten met plezier naar school komen en daar wil ik mij voor blijven inzetten en dat maakt voor mij, mijn baan zo bijzonder.
Tijdens mijn vrije tijd wandel ik regelmatig samen met mijn man Barri in ons zo mooie Heuvelland omdat wandelen mijn favoriete hobby is en hopelijk nog lang zal blijven.
Ook ben ik moeder van twee dochters (Sanne en Silke) en een zoon (Pim). Ik vind het moeder zijn net als schoolleider (en juffrouw) heel erg leuk en zie het eigenlijk ook als een hobby dus al met al ben ik heel tevreden mens.

 

 
  

 Ik ben Manon Ackermans geboren op 25 april 1975.
Samen met mijn dochters Lotte, Celle &  Felice woon ik in Voerendaal.
Nadat ik in 1993 de Havo op SinterMeerten heb afgerond, ben ik naar de Pabo in Maastricht gegaan. Hier heb ik mijn diploma in 1997 gehaald en meteen daarna kon ik aan het begin van schooljaar 1997-1998 fulltime aan de slag op basisschool 'Op de Tien Bunder' in Wijlre. Daar heb ik tot de geboorte van de tweeling in een kleutergroep gewerkt en daarna ben ik 'verhuisd' naar groep 8. Heel verschillend, maar ook hier kun je als leerkracht kinderen een stapje verder helpen en dat is het mooiste dat er is. Verder vind ik het heerlijk om te zingen (onder de douche) en sinds april 2008 ben ik daarom ook lid geworden van het Gospelkoor in Hulsberg.

In de winter gaat mijn hart echt open, dan kan ik genieten van de koude, frisse lucht tijdens een wandeling, maar het meest geniet ik wanneer ik hoog op de toppen van de bergen in Oostenrijk sta en dan in een snel tempo met de lange latten over de sneeuw glij. Dit noem je skiën!
Vroeger was het altijd mijn wens om ski-juf te worden. Eigenlijk is mijn wens toch uitgekomen want ik ski nog altijd en ben ook juf. Ik hoop dat ik dit zo nog lang kan blijven combineren!  

 

Mijn naam is Marie-Jeanne Fouarge, ben geboren en getogen in Wijlre, woonachtig in Gulpen met man Henri, we hebben 2 kinderen die inmiddels zelfstandig wonen. Mijn hobby's zijn lekker bezig zijn in de buitenlucht: tennis, wandelen en fietsen. Heerlijk energie opdoen in de natuur...en genieten van ons prachtige Heuvelland.
Vanaf mijn 18e jaar ben ik reeds verbonden met de school van Wijlre, eerst begonnen op de kleuterschool in de Holegracht en vanaf 1985 mee overgegaan naar basisschool Op  de Tien Bunder. Dus het duurt niet meer zo heel lang tot mijn 40-jarig jubileum!
Heel wat jaartjes ben ik werkzaam in de kleutergroepen, even gewerkt in de groepen 3 en 4 alwaar ik veel ervaring opgedaan heb. Maar nu ben ik weer terug op mijn  vertrouwde werkplek, heerlijk! 
Ik heb heel wat jeugd uit Wijlre in mijn klas gehad, inmiddels zijn sommigen daarvan zelf al papa en mama, en heb ik daar weer kinderen van in de klas, dat is best grappig.
Leerkracht zijn is een fijn beroep, elke dag leren de kinderen iets van mij, maar vooral leer ik van de kinderen. Zij geven mij inspiratie en energie en ik hoop dan ook nog heel wat jaartjes een gezellige juf te zijn voor kinderen en ouders.

 
 

Hallo allemaal.
Ik ben Corina Jonker. Samen met mijn man Rob en onze zoon Timo woon ik in Guttecoven, een klein dorpje in de buurt van Sittard.
Lezen, tekenen en knutselen vind ik het allerleukst om te doen. Sinds dit schooljaar 2014-2015 ben ik juf in de groepen 1-2 en 3 van basisschool Op de 10 Bunder.
Hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt op basisschool de Cramignon in Eijsden en dáárvoor zo'n 12 jaar op basisschool St. Martinus in Gronsveld. Daar heb ik eerst vooral in de onder- en middenbouw gewerkt, met in de vorige 2 schooljaren een uitstapje naar de bovenbouw. En dan nu weer terug in de onderbouw.
Zó fijn om elke dag al die enthousiaste en verwachtingsvolle snoetjes te zien, die trotse gezichtjes als iemand weer iets nieuws heeft geleerd. Of juist dat kind dat wat extra steun, die aai over de bol nodig heeft. Ik bof dat ik als juf de kans krijg om de kinderen te helpen groeien, te helpen in hun ontwikkeling, samen met U als ouder.
Een fijne sfeer, saamhorigheidsgevoel en de behoeften van de kinderen vind ik zelf het allerbelangrijkst. In Op de 10 Bunder herken ik dat allemaal. Ik ben dan ook heel blij dat ik sinds dit schooljaar op deze school werken mag. Zó belangrijk dat kinderen zich fijn voelen in de klas, op school, bij de juf, want een kind dat lekker in zijn vel zit, ontwikkelt zich het makkelijkst.
Samen gaan we daarvoor; samen leren van elkaar!

 
 

Ik ben Tineke Nelissen, geboren in Rotterdam en vanaf mijn 13e woon ik  in Maastricht. Van jongs af aan heb ik geroepen: "Ik wil juf worden!" en na de Pedagogische Academie ben ik dit ook na 1979 mogen gaan doen! Eerst op een school voor moeilijk lerende kinderen in Maastricht waar ik kinderen van 6 t./m 18 jaar heb lesgegeven en mogen begeleiden in hun ontwikkeling.
Ik trouwde met Ton en werd moeder van Bjorn en Ilse en ben toen enkele jaren voor hen thuis geweest. Door weer bij mijn kinderen op school actief mee te gaan helpen en daar ook te vervangen, kriebelde het weer om "het mooiste vak van de wereld" opnieuw op te pakken en dat werd vanaf 1996  op basisschool "Op de Tienbunder" in Wijlre. Hier ben ik begonnen in groep 5.
Thuis hebben we nog 2 katten: Breezer en Splinter en daarnaast mag ik  ook nog met heel veel plezier genieten van mijn 2 schatten van kleinkinderen: Sem en Mila.
Ik speel volleybal, wandel en lees graag en vind het leuk om er eens met anderen op uit te gaan.
Het blijft geweldig om de ontwikkeling van kinderen mee te mogen maken en hen hierin te mogen begeleiden ieder op zijn eigen manier!
Ik hoop dit nog een aantal jaren met veel plezier en enthousiasme te mogen doen!

 

 Hallo, 
Ik ben juf Renate en ik werk sinds schooljaar 2010-2011 op basisschool Op de Tienbunder. Ik heb 15 jaar met heel veel plezier gewerkt op basisschool Maurice Rose waar Karien ook mijn directeur was. Ik ben daar begonnen met groep 1-2, na de geboorte van onze zoon Stan in 2001 ben ik in de midden- bovenbouw gaan werken. Daar heb ik in groep 3,5,6 en 7 gewerkt.

Ik woon in Mheer samen met mijn man Erik en zoon Stan. We hebben een aantal huisdieren, ons konijn Flosje woont samen met cavia Stippel in een mooi hok in de tuin. Ons woestijnratje Muis woont in een grote glazen bak in de keuken.
In mijn vrije tijd sport ik graag, ook speel ik graag toneel. Ik heb net een nieuwe fiets gekocht en probeer daar ook de nodige kilometertjes mee te maken, dus misschien zien jullie mij wel eens voorbij racen op weg naar school. Ook gaan we regelmatig erop uit met onze caravan.

Afdrukken E-mailadres

Visit http://betroll.co.uk/ the best bookies