Peuteropvang 't Kelderke

peuteropvanglocaties

Algemene Informatie

Peuteropvang 't Kelderke is gevestigd in nieuwe basisschool "Op de 10 Bunder" in Wijlre. Hier hebben we een mooie ruimte naast de kleutergroepen, waardoor onze reeds goede samenwerking met de basisschool alleen nog maar gaat groeien tot een mooie doorgaande lijn. Hierdoor zal de overstap van peuteropvang naar basisschool nog gemakkelijker verlopen.

Als u interesse heeft in onze peuteropvang dan kunt u met uw peuter na telefonisch contact een bezoekje brengen aan onze zaal. U krijgt dan van ons alle informatie over onze peuteropvang. Uw peuter kan dan al eens rondkijken in al onze gezellige hoekjes. De informatie bestaat uit praktische zaken, maar ook over hoe we werken en vooral hoe we er voor gaan zorgen dat uw peuter zich op zijn of haar gemaak gaat voelen. Als u kiest voor onze peuteropvang zullen we samen kijken wanneer uw peuter zal starten op onze peuteropvang. U kunt hierna altijd nog een afspraak maken om tussendoor nog eens een ochtend te komen kijken met uw peuter.

kelderke kelderke kelderke kelderke
kelderke kelderke kelderke kelderke

Adresgegevens:
Tienbundersweg 1a
6321 CP Wijlre

Tel 06-30518561 ( telefonisch bereikbaar tussen 8.15 uur en 13.00 uur)

email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 8.45 uur tot 11.45 uur

U kunt vanaf 8.35 uur uw peuter brengen. Om 9.00 uur starten we met het ochtendprogramma, nadat alle ouders afscheid hebben genomen. Tijdens het brengen kunt u met uw peuter een puzzeltje maken, een boekje lezen of als u vragen heeft, deze stellen aan de leiding. Tijd voor een gesprekje of het bewonderen van een bouwwerkje of knutselwerkje is er natuurlijk ook na 11.45 uur als u uw peuter komt ophalen.

Wij hanteren de volgende dagindeling in de ochtend: 

8.45 uur tot 9.00 uur:   spelinloop ( vrijspel en tafelspel)
9.15 uur:   gezamelijke activiteit
10.00 uur:   tussendoortje, fruit en drinken
10.15 uur:   fietsen en vrij spel
11.15 uur:   afsluiting met een kringactiviteit
11.45 uur   halen

Het afscheid in de ochtend, het liefst uiterlijk 9.00 uur. Het beste is het afscheid niet te lang te laten duren. Neemt uw kind huilend afscheid, neem dan in de loop van de ochtend contact op om te vragen hoe het gaat. U krijgt altijd bericht als uw kind zich niet prettig voelt.

Formulieren:
U kunt  het inschrijfformulier - machtigingsformulier  - uitschrijfformulier  downloaden bij: http://www.spelentere.nl/algemene-informatie.html          
De formulieren zijn in PDF. 

=====================================================================================================================================

 

Onze peuteropvang 't Kelderke maakt deel uit van "Peuterspeelzaalwerk Spelentère"

Klik op de afbeelding en je gaat naar de website van:  "Spelentère".

                    

Welkom bij Peuterspeelzaalwerk Spelentere.

U woont in de gemeente Gulpen-Wittem, Vaals of Simpelveld. U bent op zoek naar een peuteropvang?

. Dan bent u op zoek naar ons.

Wie zijn wij ?

Spelentère peuterspeelzaalwerk heeft 7 peuteropvanglocaties in de gemeente Gulpen-Wittem, 3 peuteropvanglocatiesin de gemeente Vaals en 2 peuteropvanglocaties in de gemeente Simpelveld.

Wat is een peuteropvang ?

Peuteropvanglocaties zijn er voor kinderen van 2- 4 jaar om zich spelenderwijs te kunnen ontwikkelen. Het is een laagdrempelige voorziening bij u in de buurt waar kinderen in een veilige, uitnodigende omgeving elkaar ontmoeten, lekker kunnen spelen en vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken. De peuteropvang is de schakel tussen het gezin en de basisschool. Onze peuteropvanglocaties zijn gevestigd binnen de muren van de basisscholen, behalve peuteropvanglocaties Nina in Lemiers. Is uw belangstelling gewekt, neem dan gerust contact op met de peuteropvanglocatie van uw keuze.

 

Afdrukken E-mailadres

Visit http://betroll.co.uk/ the best bookies